Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας

Οι εκλογές έγιναν, η εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε, το πανηγύρι τελείωσε και όλοι μας ζούμε ξανά την γεμάτη μικρά ή μεγάλα προβλήματα καθημερινότητά μας.

Από τους κυβερνώντες δεν είχαμε και ούτε έχουμε να περιμένουμε σπουδαία (θετικά εννοείται) πράγματα, μια που το μόνο πράγμα που έχουν στο νου τους είναι το πώς θα κονομήσουν κανένα μεγάλο ή μικρό δωράκι (ας είναι και Rolex). Το μόνο που μας απομένει είναι να φροντίσουμε εμείς από μόνοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, να βελτιώσει ότι μπορεί και να βοηθήσει την πατρίδα μας να πάει μπροστά.

Από την μεριά μου έχω να προτείνω κάτι το οποίο έχουμε αμελήσει, δεν στοιχίζει χρήματα και ταυτόχρονα είναι ανεκτίμητο. Κάθε μέρα στην Ελλάδα μας δεκάδες συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από αίμα και το προσφερόμενο δεν επαρκεί. Έχουμε φθάσει δυστυχώς σε σημείο να αντιμετωπίζουν στα νοσοκομεία μας πρόβλημα ακόμη και με ομάδες αίματος που δεν θεωρούνται σπάνιες.

Σ’ αυτή λοιπόν τη κατάσταση οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι είμαστε εμείς, οι πολίτες αυτής της χώρας. Εμείς πρέπει να προσφέρουμε το αίμα μας δείχνοντας πόσο πολύ θέλουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και ν’ αλλάξουμε την αρνητική νοοτροπία που μας έχει κυριεύσει.

Προτείνω όλοι εμείς οι οποίοι έχουμε ένα «βήμα» ένα τρόπο με το οποίο μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα να καλέσουμε όλους τους Έλληνες σε μια πανελλήνια εκστρατεία

εθελοντικής αιμοδοσίας για το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου
συμβάλλοντας στην αύξηση των αιμοδοτών στα Ελληνικά νοσοκομεία.

Ας προσφέρουμε κάτι πολύτιμο στο συνάνθρωπό μας δίνοντας μόνο 10’ από τον χρόνο μας….

1 σχόλιο:

blogger είπε...

Φίλε Έλληνα Πολίτη, για να ευλογήσουμε λίγο και τα γένια μας, σε ενημερώνω ότι το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, έχει οργανώσει αρκετές φορές αιμοδοσίες :)

Πάτα εδώ!