Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Συζήτηση για το Ασφαλιστικό

Τα τελευταία χρόνια όλο και κάποιος θα βγαίνει στην τηλεόραση κάθε μέρα να μας λέει για το πρόβλημα του ασφαλιστικού μας συστήματος κα οι φόβοι που υπάρχουν για τα επόμενα χρόνια.
Μας λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι αυτοί που δουλεύουν σε λίγο θα είναι περισσότεροι από τους συνταξιούχους, ότι τα χρήματα θα τελειώσου και πολλές άλλες αηδίες για να πείσουν τον ανίδεο κοσμάκη ότι αυτοί θέλουν το καλό μας και επιπλέον ότι εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι.

Όλα αυτά τα χρόνια έχετε αφήσει ανεξέλεγκτους τους εργοδότες να εισφοροδιαφεύγουν και να βάζουν αυτά τα χρήματα στη τσέπη τους και δεν κάνετε το παραμικρό. Ακόμη και το ίδιο το κράτος δεν έχει πληρώσει τις οφειλές του και «την λέτε» και από πάνω στους εργαζόμενους;

Ο εργαζόμενος για χρόνια ολόκληρα πληρώνει τις εισφορές του που βγάζει με ιδρώτα και σε κάποιες περιπτώσεις και με αίμα ακόμη. Εσείς είσαστε αυτοί που διαχειρίζεστε όλα αυτά τα χρήματα – χρήματα από τα οποία τρώτε κιόλας – και μετά ζητάτε και τα ρέστα; Φθάσατε στο σημείο να ζητάτε από τους εργαζόμενους να βρουν νέους εργάτες για να μπορούν όταν έρθει η ώρα να πάρουν την σύνταξή τους, λες και είναι κανένα είδος πυραμίδας. Σύνταξη, που στο φινάλε είναι δικά του χρήματα!

Κάτω τα χέρια από τα λεφτά του εργαζόμενου!

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: