Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Η αλητεία ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ

Η αλητεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια!

Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους ακόμη και την ύστατη στιγμή πριν τις εκλογές δεν διστάζουν να τάξουν τα πιο απίθανα και παράλογα πράγματα!

Αυτή τη φορά όμως πιστεύω ότι ξεπέρασαν ακόμη και τους εαυτούς τους!

Την ώρα που και οι δύο δηλώνουν ότι το Ελληνικό Ασφαλιστικό Σύστημα είναι προβληματικό και ότι σε λίγα χρόνια οι συνταξιούχοι - παρόλο που πλήρωναν μια ολόκληρη ζωή εισφορές – δεν θα μπορούν να εισπράττουν την σύνταξή τους, υπόσχονται στις ανασφάλιστες γυναίκες σύνταξη 550 Ευρώ.

Από πού θα βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν επιπλέον συντάξεις σε ανασφάλιστες γυναίκες - πολλές από τις οποίες ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και το επέλεξαν λόγω υψηλού (μαύρου - αφορολόγητου) εισοδήματος των συζύγων τους - όταν τα τελευταία χρόνια εξαφάνισαν τόσα δισεκατομμύρια πληρωμένων εισφορών…?


ΠΡΟΣΟΧΗ
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
Κίνδυνος – Θάνατος
για τους Έλληνες

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω κείμενο μου το στείλανε με e-mail. . .Διαδώστε το όσο μπορείτε

Μαζική κίνηση για παραπλάνηση στα Exit Polls . . .

http://demek.pblogs.gr/2007/09/mazikh-kinhsh-gia-paraplanhsh-sta-exit-polls.html

Πόσοι όμως θα διαφωνούσαν ότι το πιο βρώμικο παιχνίδι παίζεται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, τα τηλεοπτικά κανάλια και τους πιο προβεβλημένους από τους δημοσιογράφους; Τώρα έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία, αν όχι να τους τιμωρήσουμε, τουλάχιστον να τους γελοιοποιήσουμε…

Πώς; Παραπλανώντας τους στις απαντήσεις των exit-poles.

Το διαδίκτυο έχει δύναμη. Το μήνυμα αυτό μπορεί να περάσει σε εκατομμύρια χρήστες ακόμη και προφορικά.