Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ λένε αλήθειες…

Αν προσέξουμε καλά τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα διαπιστώσουμε ότι δεν μας λένε πάντα παραμύθια, αλλά πολλές φορές λένε μεγάλες αλήθειες και τους πιστεύω.

Πιστεύω την ΝΔ όταν λέει ότι το ΠΑΣΟΚ:

Με τα χρήματα των ταμείων έπαιξε «περίεργα» παιχνίδια στο χρηματιστήριο όπου πολλοί Έλληνες έχασαν ολόκληρες περιουσίες!
Κομματικοποίησε τον κρατικό μηχανισμό και τον αποδιοργάνωσε σε σημείο να τον μετατρέψει σε τροχοπέδη της ανάπτυξης της χώρας!
Στα χρόνια που ήταν κυβέρνηση βόλευε τους συγγενείς των στελεχών του, πολλοί από τους οποίους δεν πατούσαν καν στις θέσεις που είχαν τοποθετηθεί!
Είχε οδηγήσει την οικονομία σε πολύ άσχημη κατάσταση!
Είναι επικίνδυνο για τη χώρα!
Και άλλα πολλά…..

Πιστεύω το ΠΑΣΟΚ όταν λέει ότι η ΝΔ:

Ευθύνεται για το σκάνδαλο των ομολόγων και ότι μίζες από αυτά έφθασαν στο κυβερνών κόμμα!
Απογύμνωσε την πυροσβεστική υπηρεσία και έτσι δεν μπόρεσε να εμποδίσει την ανθρώπινη τραγωδία και την οικολογική καταστροφή που χτύπησε την πατρίδα μας!
Έχει βολέψει σε καίριες θέσεις τους κουμπάρους της, που παίρνουν χρήματα από τρεις και τέσσερις μεριές!
Με την απογραφή έκανε κακό στην οικονομία!
Είναι ανίκανη για την διακυβέρνηση της χώρας!
Και τόσα άλλα…..


Σ’ όλα αυτά και σε πολλά αλλά που δηλώνουν κατά καιρούς τους πιστεύω!

Πως τολμούν τώρα αυτοί, που μόνοι τους ομολογούν όλο αυτό το κακό που έχουν κάνει στην ΠΑΤΡΙΔΑ μου, να θέλουν να τους ψηφίσω και μάλιστα να τους δώσω και αυτοδυναμία για να μπορούν ανεξέλεγκτα να συνεχίσουν να ζημιώνουν την ΕΛΛΑΔΑ μας!

Ήρθε η ώρα να τους απομακρύνουμε από την εξουσία και ταυτόχρονα να θέσουμε προ των ευθυνών τους και τα μικρά κόμματα για να δούμε κατά πόσο εννοούν αυτά που υπόσχονται!

ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ.
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: