Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Στα πρόθυρα κατάθλιψης ο Αλογοσκούφης

Στα πρόθυρα κατάθλιψης βρίσκεται ο Αλογοσκούφης μετά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας.

Οι κατασκευές που ήταν η «ατμομηχανή» της Ελληνικής οικονομίας βρίσκονται σε ύφεση γιατί οι Έλληνες σταμάτησαν να δανείζονται για να αγοράζουν τις υπερτιμημένες κατοικίες που τους πουλούν τα τελευταία χρόνια!

Η τιμή του πετρελαίου πέφτει διεθνώς και μαζί με τους Άραβες, του πετρελαιάδες και τους κερδοσκόπους κλαίει και ο υπουργός μας που χάνει πολλά έσοδα από το αυξημένο ΦΠΑ που αντιστοιχούσε στις υψηλές τιμές λιανικής.
Η τελευταία του ελπίδα να πουλήσει ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης και να μαζέψει λίγο χρήμα (αλλά και για να πει ότι θα βοηθήσει δήθεν και τους οικονομικά ασθενέστερους) πάει και αυτή!

Και μαζί μ’ όλα τα άλλα ξαφνικά οι Έλληνες καταναλωτές έφθασαν στο «αμήν» και έχουν μειώσει ακόμη και την κατανάλωση του βασικών αγαθών διατροφής.
Οι τράπεζες μας παρακαλούν να βγάλουμε πιστωτικές κάρτες και να φεσωθούμε για να στηρίξουμε τους εμπόρους και τα έσοδα του κράτους και εμείς αρνούμαστε.

Ντροπή μας!

Καλά ρε παιδιά κανείς δεν σκέφτεται τον Αλογοσκούφη;
Ξέρετε πόσο πολύ θα πρέπει να προσπαθήσει για να σκεφτεί κάποιο καινούργιο φόρο για να μπορέσει να μας μαζέψει τα λίγα πλέον ευρώ που μας έμειναν στη τσέπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: