Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Απομυθοποίηση των Συνδικαλιστών

Αν με την υπόθεση Ζαχόπουλου και τις αποκαλύψεις σχετικά με την εμπλοκή και συγκάλυψη των γεγονότων από τους δημοσιογράφους απομυθοποιήθηκε η 4η εξουσία (Δημοσιογραφία), με το ασφαλιστικό θα απομυθοποιηθεί ο συνδικαλισμός.

Βλέπετε, εδώ και χρόνια, οι περισσότεροι συνδικαλιστές το μόνο που έκαναν ήταν να φροντίζουν για την «πάρτι» τους, αυξάνοντας τα εισοδήματά τους (δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις συνδικαλιστών οι οποίοι θεωρητικά ζούσαν με ένα μισθό αλλά τελικά βρέθηκαν με περιουσίες).
Παράλληλα, φρόντιζαν για την αναρρίχηση τους στην ιεραρχία των κομμάτων, (βλέπε Πολυζωγόπουλο, Πρωτόπαππα, Μίχα κ.α.) με απώτερο σκοπό να βολευτούν και να βολέψουν ολόκληρη την οικογένειά τους σε θέσεις αργομισθίας.
Τόσα χρόνια κανείς από όλους αυτούς δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα, για να μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το μόνο που έκαναν –και ομολογουμένως το έκαναν πολύ καλά- ήταν να κοιτούν το ατομικό τους συμφέρον!
Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις εκμεταλλευόντουσαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και αντίδραση καμία!
Έσκασε η βόμβα με τα επισφαλή ομόλογα και καμία προσφυγή στην δικαιοσύνη (Ελληνική ή Ευρωπαϊκή) δεν έγινε από τις μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις για επιστροφή των χρημάτων που χάθηκαν από υπαιτιότητα όλων των κυβερνήσεων!
Πότε επιτέλους θα ακούσουμε τους συνδικαλιστές μας, αντί να χαριεντίζονται με τους πολιτικούς μπροστά στις κάμερες, να λένε στα μούτρα των κυβερνώντων αυτό που η πλειοψηφία των Ελλήνων λέει κάθε μέρα;

Είστε ΚΛΕΦΤΕΣ και επικίνδυνα ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

Φέρτε πίσω τα χρήματά μας!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ:
Φτάνει ταΐσαμε τόσα χρόνια εσάς και τις φαμίλιες σας!


Πηγαίνετε να δουλέψετε να δείτε πως βγαίνουν τα χρήματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παίξε και συ το παιχνίδι του Καραμανλή !! ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που συνδικαλιστές γίνονται κομματικοποιημένοι εργαζόμενοι που μπήκαν στη δουλειά με κομματικό μέσο τότε δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αγωνιστούν για τους εργάτες! Παρά μόνο για την πάρτη τους και αυτόν που τους έβαλε στη δουλειά! Κάτι σαν πολιτική μασονία δηλαδή.