Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Ο υπουργός Διαπλοκής και Συγκάλυψης

Σε όλες οι χώρες της Δ. Ευρώπης και της Β. Αμερικής (τις οποίες πάντα οι κυβερνήσεις επικαλούνται σε όλες τις σκληρές και αντιδημοκρατικές αποφάσεις τους) θεωρούν κακούργημα τη φοροδιαφυγή και δέχονται στα δικαστήρια οπτικοακουστικό υλικό που ξεσκεπάζει σοβαρά αδικήματα (λαδώματα, μίζες κ.λ.π.).

Στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια το κράτος συνεχίζει να τιμωρεί σαν πλημμέλημα την φοροδιαφυγή και να αθωώνει τους φοροφυγάδες και τους μιζαδόρους (γι’ αυτό και ο Θέμος δεν ανησυχεί για τα 5,5 εκατομμύρια).

Την ώρα που όλη η Ελλάδα άρχισε να ακούει και να μαθαίνει έστω και αργά κάποιες αλήθειες σχετικά με τους πολιτικούς, δικαστές, αστυνομικούς και δημοσιογράφους, από το πουθενά και χωρίς κάτι να προδιαθέτει γι’ αυτό, ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, αποφάσισε ότι όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν και να επανέλθουν οι Έλληνες στο σκοτάδι.

Με μια ξαφνική απόφαση, μετατρέπει από πλημμέλημα σε κακούργημα την χρήση οπτικοακουστικού υλικού που έγινε από κρυφή καταγραφή.

Βλέπετε οι Έλληνες δεν πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη τους και προπαντός τι συμβαίνει με τα χρήματά τους!

Πρέπει να επικρατεί πάντα το δίκιο του ισχυρότερου!

Αυτός δεν πρέπει να λέγεται υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά υπουργός Διαπλοκής και Συγκάλυψης!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος υποθηκοφύλακαςς μέχρι και βουλευτής

Υπόθαλποι βίας και τρομοκρατίας είναι κατά τα λεγόμενα της κ.Λαμπέλ μια Al Kaida (βάση) συμμορίας στη Σκύρο, και διαπράτει “έγκλημα κατά της ανθρωπότητας” καθώς όπως “είπε ότι η διαφθορά είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και συνδέεται άμεσα με τη φτώχεια, τη βία και την τρομοκρατία...

Τα φαινόμενα αυτά δρουν και βασιλεύουν εν επίγνωση συνειδήσεως, θέση και δυνάμει των υπόθαλπων της διαφθοράς στη Σκύρο

“Ας μη θεωρούμε ποτέ τα ανθρώπινα δικαιώματα ως δεδομένα. Ας τα ενισχύσουμε, ας τα προστατεύσουμε, ας τα υπερασπιστούμε, ας διασφαλίσουμε ότι αποτελούν μια ζωντανή πραγματικότητα, ότι είναι γνωστά, κατανοητά και ότι τα απολαμβάνουν όλοι και παντού. Συχνά εκείνοι που χρειάζονται περισσότερο την προστασία των δικαιωμάτων τους, είναι εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν για την ύπαρξη της Διακήρυξης, καθώς και για το ότι υπάρχει για αυτούς.”

Ποιες οι υποχρεώσεις και ευθύνες του δημάρχου απέναντι στους "πολίτες" της Σκύρου σε σχέση με διαπλεκόμενους "ιδιώτες” πολιτικούς

Γιατί αρνείται να αποδεχθεί την ανάγκη της αποδοχής του τοπογραφικού, έστω αυτού του επιμέρους τμήματος του ευρύτερου βοσκοτοπιού του Δήμου ο δήμαρχος της Σκύρου? Είναι εκπρόσωπος “πολίτης” του Δήμου ή πολιτικός εκπρόσωπος “ιδιώτών” ή είναι και αυτός διαπλεκόμενος δι' ιδία συμφέροντα χορτονομής και γι' αυτό συμπλέει με τους καταπατητές “ιδιώτες”

Υπόκειται σε υποχρέωση ιεραρχική? σε υψηλότερα ιστάμενους, που τον εγκαθίδρυσαν, διαπλεκόμενους στην πολιτική

Γιατί δεν προσφεύγει σε διοικητικά μέτρα?

Ανώνυμος είπε...

ZOYMEΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ , Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΟΥΘΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ,
ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ , ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ???